Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
"de a ma reggelre időzített felvétel megint nem sikerült."
Ez felettébb érdekes eset, szerintem ne magadnál keresd a hibát.
Mondom miért....
Én Technisat K2 kábeles vevővel (digi) nézem/rögzítem az adásokat. Ez egy német cucc, semmi köze az usb-s stickekhez, sem a kodihoz, semmihez. Értsd: ez egy teljesen más rendszer, ami közös az esetünkben, az ennyi:
-totalcar
-digi
-dvb-c
Na eddig nálam az esetek 99.9%-ában semmi gond nem szokott lenni a felvételekkel semelyik csatiról sem. A totalcarral viszont szenvedek, mióta nyomják az új évadot.
Pontosan ezt csinálja nekem is, mint neked. Igazából felveszi a részt, ott foglalja a helyet, de nem tudom lejátszani. Egyik részt csak 3. ismétlésre tudtam elkapni. Valamelyiket viszont elsőre felvette. Már én is össze vissza szidtam a rendszert, hogy mi a túró van, de minden mást meg felvesz.
Amit le tudtam játszani, ott is volt, hogy x idő után majdnem befagyott, mert hibás lett a felvétel, nem lehetett belepörgetni. Szerintem az van, hogy hibásan jön az adás, és ennyi errorral már nem tud mit kezdeni a cucc. Nem hiszem, hogy valami kódolással nehezítik a felvételt, ilyet nem látok az adásban, plusz a legutóbbit sikerült harmadikra gond nélkül felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest