- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Én anno megvettem a DVBViewer-t, mert azért az jobb, mint a saját programja. Főleg azért is szeretem, mert távolról tudom kezelni a felvételeket, így ha elfelejtem beállítani, nem kell a TeamViewer-rel szórakoznom. Igaz, most nem is az 5 ezres tunerrel használom, hanem egy 20 ezressel. Valahogy jobban bejön a dual tuneres stick, így tudok mást nézni, miközben veszek fel valamit.
Sokáig én is MPC-HC-t használtam, de most áttértem a PotPlayer-re. Aztán majd ha végre elrendeztem a cuccaim a gépen (rendet kellene már raknom), akkor lehet, hogy a DVBViewer-t állítom be médialejátszónak.
-
gorbep
senior tag
és MEGY! nem árt az ffdShow-ban engedélyezni az Mpeg2 feldolgozást!!!!
csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...
Aki bírja és szereti a Fluid Motiont , frame interpolációt, az feltétlenül próbálja ki!!!! KIRÁLYSÁG!... folyik mint a víz... a HD adások csodálatosak így... azért aki a 23.97 FPS stutteres BD-k villogó mozi feelingjének a rabja, az vigyázzon, nehogy behányjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged