Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Én anno megvettem a DVBViewer-t, mert azért az jobb, mint a saját programja. Főleg azért is szeretem, mert távolról tudom kezelni a felvételeket, így ha elfelejtem beállítani, nem kell a TeamViewer-rel szórakoznom. Igaz, most nem is az 5 ezres tunerrel használom, hanem egy 20 ezressel. Valahogy jobban bejön a dual tuneres stick, így tudok mást nézni, miközben veszek fel valamit.

Sokáig én is MPC-HC-t használtam, de most áttértem a PotPlayer-re. Aztán majd ha végre elrendeztem a cuccaim a gépen (rendet kellene már raknom), akkor lehet, hogy a DVBViewer-t állítom be médialejátszónak.
-
gorbep
senior tag
és MEGY! nem árt az ffdShow-ban engedélyezni az Mpeg2 feldolgozást!!!!
csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...Aki bírja és szereti a Fluid Motiont , frame interpolációt, az feltétlenül próbálja ki!!!! KIRÁLYSÁG!... folyik mint a víz... a HD adások csodálatosak így... azért aki a 23.97 FPS stutteres BD-k villogó mozi feelingjének a rabja, az vigyázzon, nehogy behányjon...

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...