Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
őstag
és MEGY! nem árt az ffdShow-ban engedélyezni az Mpeg2 feldolgozást!!!!
csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...Aki bírja és szereti a Fluid Motiont , frame interpolációt, az feltétlenül próbálja ki!!!! KIRÁLYSÁG!... folyik mint a víz... a HD adások csodálatosak így... azért aki a 23.97 FPS stutteres BD-k villogó mozi feelingjének a rabja, az vigyázzon, nehogy behányjon...

-
gorbep
őstag
Amire nekem kell, arra tökéletes.... "free", jogtiszta és pici... végre rájöttem hogy kell rendezni a csatornákat... scan sorban kijelöl és a CTRL+fel/Le nyilakkal lehet őket bárhová mozgatni a listában, a "E" setup -ban meg még rendezgetni szelektálni is lehet őket.... amíg konfigurálgattam többször is befagyott... de most hogy már csak nézem, csatornákat váltok, atom stabil... 2% alatt eszik CPU-t... nincs okom váltani,, és most már az Always On Top is megy...
Amúgy filmeket MPC-HC-n nézek, az alá meg nem kézenfekvő Tunert beintegrálni... Biztos vannak sokkal jobbak is, de nincs kedvem az 5e-es tunerhez 6e-ért venni SW-t... még megpróbálkozok az ffdShow beindításával (a setup-ban mintha láttam volna ilyen menüpontot), ha ott feléled az avisynth-es 60 fps interpolációm, akkor meg WIN! 
Ha az is megy, akkor ez a CVB-C tuner 5e-ért ajándék!
Szerk: "Can not connect video decoder Filter!" ....
HA valaki rájött már ezt hogy lehet, az nagy segítség lenne... 
-
gorbep
őstag
a DVBC-TVR tud valahogy Always On Top lenni? Háttér TV-zéshez használom webböngészés és munka közben.... és nagyon bosszant, hogy nem tudom egy kis ablakban a jobb felső sarokba fixen legfelülre tenni... a TotalMediaTheater-nek ez nem volt gond... csak az a tunerem nem tudott C-t...
Előre is köszönöm a segítséget... _I\o_
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...
Amúgy filmeket MPC-HC-n nézek, az alá meg nem kézenfekvő Tunert beintegrálni... Biztos vannak sokkal jobbak is, de nincs kedvem az 5e-es tunerhez 6e-ért venni SW-t... még megpróbálkozok az ffdShow beindításával (a setup-ban mintha láttam volna ilyen menüpontot), ha ott feléled az avisynth-es 60 fps interpolációm, akkor meg WIN!
HA valaki rájött már ezt hogy lehet, az nagy segítség lenne...