Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú."
Végignéztem a beállitások menü elemeinek a betöltését. Mielött leirnám a tapasztalatot, előtte valamit megjegyzek. Én a WP-t az LG Optimus 7-el kezdtem, ennél volt olyan lehetőség, hogy a registry kulcsainak átirásával ki lehetett ütni a telefont, igy bármilyen app-ot rá lehetett telepiteni. Volt rá egy app, ami a csempe szineket engedte szabadon szinezni, új szineket is lehetett hozzá adni. Feltelepitettem, majd nem jelent meg a listában. Még 2x próbáltam, de mindig azt irta, hogy már fel van telepitve. Nem foglalkoztam a dologgal, mig egyszer a beállitásokban bóklászva, ott találtam rá. Azaz beépült oda, mint a játékok a játékokhoz, külső appként. És ez magyarázza meg azt amit fikáztál.
Tapasztalatok: Minden MS beállitási menüpont azonnal bejön, teljesen smooth. A Nokia által hozzáadott menüelemek, amik külső appok, azoknál kiirja, hogy betöltés... majd egy pillanat után betöltődik. Azaz ezek pont ugyanúgy töltődnek be, mint egy általad feltelepitett külső app.
Remélem tudtam segiteni, és várom az újabb megjegyzéseidet.
Tehát a rendszer smooth a legkisebb vason is, csak a külső appok betöltéséhez idő kell, mint ios-en, droidon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest