Új hozzászólás Aktív témák

• NGA

addikt

válasz drzsoo1 #197 üzenetére

"Mondjuk a beállítások menü almenüi rendszeres.... betöltés.... felirattal indultak. Erre mondtam hogy ez kicsit így lassú."

Végignéztem a beállitások menü elemeinek a betöltését. Mielött leirnám a tapasztalatot, előtte valamit megjegyzek. Én a WP-t az LG Optimus 7-el kezdtem, ennél volt olyan lehetőség, hogy a registry kulcsainak átirásával ki lehetett ütni a telefont, igy bármilyen app-ot rá lehetett telepiteni. Volt rá egy app, ami a csempe szineket engedte szabadon szinezni, új szineket is lehetett hozzá adni. Feltelepitettem, majd nem jelent meg a listában. Még 2x próbáltam, de mindig azt irta, hogy már fel van telepitve. Nem foglalkoztam a dologgal, mig egyszer a beállitásokban bóklászva, ott találtam rá. Azaz beépült oda, mint a játékok a játékokhoz, külső appként. És ez magyarázza meg azt amit fikáztál.

Tapasztalatok: Minden MS beállitási menüpont azonnal bejön, teljesen smooth. A Nokia által hozzáadott menüelemek, amik külső appok, azoknál kiirja, hogy betöltés... majd egy pillanat után betöltődik. Azaz ezek pont ugyanúgy töltődnek be, mint egy általad feltelepitett külső app.

Remélem tudtam segiteni, és várom az újabb megjegyzéseidet.

Tehát a rendszer smooth a legkisebb vason is, csak a külső appok betöltéséhez idő kell, mint ios-en, droidon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés