Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Az ékezetekkel nincs gond, telefonról én se mindig írok. Munkába menet gyakran rossz a lefedettség, olyankor nem "pocsékolom az időm" ékezetekkel.
A nyelvtanra, és a félregépelésre ügyelj. A többi nem lényeg.
A pusht szerintem senki nem tudja miért olyan amilyen, de a lényeg, hogy elég rapszodikusan működik. Van hogy tökély, van hogy inkább hagyom a francba. Mondjuk a Facebook Chat megy iPhoneon, ha kell, ha nem kell, úgyis böngészőből tolom.Szóval nem létszükséglet, de jó volna, ha működne (valami azt súgja, WP7-esen ez már nem lesz kijavítva).
(#110) Kasya: ott a pont.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Ne vedd magadra a helyesirast. Ami inkabb zavarja oket, az a nyelvtan. Nem te vagy az egyeduli "kulfoldi" itt a forumon, aki nem tudja anyanyelvi szinten a nyelvtant (amihez hozzateszem, hogy a lakossag java resze se).
En mar voltam azert lehordva, mert megjegyeztem, hogy oda kellene figyelni ... es a topicban csak en nem tudtam, hogy az illeto romaniai
Az ekezet nelkuli iras pedig olyan dolog, hogy en se vagyok hajlando a holland rendszer miatt csak a forumozok kedveert 3* annyi idot tolteni a gepelessel, hogy ne kelljen hasznalniuk az asszociacios kepesseguket
Amire viszont odafigyelhetnel, az maga a helyesiras, elgepelesek. Ha pedig sok tamadast kapsz, erdemes kiirnod alairasnak, hogy "videki vagyok, xar az elet"
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest