- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #109 üzenetére
Ne vedd magadra a helyesirast. Ami inkabb zavarja oket, az a nyelvtan. Nem te vagy az egyeduli "kulfoldi" itt a forumon, aki nem tudja anyanyelvi szinten a nyelvtant (amihez hozzateszem, hogy a lakossag java resze se).
En mar voltam azert lehordva, mert megjegyeztem, hogy oda kellene figyelni ... es a topicban csak en nem tudtam, hogy az illeto romaniai
Az ekezet nelkuli iras pedig olyan dolog, hogy en se vagyok hajlando a holland rendszer miatt csak a forumozok kedveert 3* annyi idot tolteni a gepelessel, hogy ne kelljen hasznalniuk az asszociacios kepesseguket
Amire viszont odafigyelhetnel, az maga a helyesiras, elgepelesek. Ha pedig sok tamadast kapsz, erdemes kiirnod alairasnak, hogy "videki vagyok, xar az elet"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest