Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Gonosz.
(#102) Naughty9011: másokat nem tisztelsz meg azzal hogy helyesen írsz. Remélem már érted. Igen, jöszünk a helyesírással, mert rohadt idegesítő ha valakinek nem megy. Nem mentség ha telefonról írsz, én is szoktam, de ügyelek a helyesírásra. Meg rengeteg másik ember is. Nem ártana tartani egy színvonalat. Arról nem is beszélve, hogy gépről is csapnivalóan írsz.
Mindentől függetlenül nekem WP7-esen se 100-as a push üzenetküldés, ami iPhone mellett még mindig néha bosszantó kicsit, de együtt lehet vele élni.(#105) blackmajesty: pontosan, ezért használom a YoutubeHD nevű appot. Azon belül még nem botlottam ebbe a hibaüzenetbe.
(#106) Zsolt_72: engem érint, vastagon, de egyszerűen annyi pluszt nyújt a telefon (sebesség, stabilitás, stb), hogy emiatt nem volna indíttatás a váltásra.
Azon pedig nem győzök röhögni, hogy sokan azzal dobálóznak, hogy a WP mennyivel egyszerűbb mint az Android, és ezért elég alá a gyengébb HW. Hát nem, OPTIMALIZÁCIÓ, kéremszépen. Mitől is bonyolultabb pár widget, ami meg se moccan (ritka a kivétel), mint az állandóan mozgásban levő csempék? Ahol ilyen hardverek vannak, ott már ilyen nüansznyi különbségek a világon semmit sem számítanak. Inkább tanulni kellene a Windowstól, ahelyett hogy a Droidosok már jönnek flamet kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest