Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nekem valamiért a Samsung Note széria mindig az Android elitjét jelentette, borzasztóan tetszett minden modell, amikor az iPhone-omat vettem, akkor is az iPhone és a Note között gondolkodtam és nehezen hoztam meg a döntést. Végül egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, de ugyanúgy ahogy mindegyik Apple széria tetszett, úgy a Note minden egyes szériája is folyamatosan dobogtatja a szívemet, ez úgy néz ki már csak így marad.
Ez a telefon szerintem abszolút 2017, ebben minden benne van, aminek egy 17-es flagshipben benne kell legyen. Belegondolok, hogy hányszor tudnám használni a zárt kijelzőre való írást például. A forma szerintem remek, a hátlapra költöztetett ujjlenyomatolvasó viszont nálam nagy fekete pont, sajnos úgy néz ki a kijelzőbe integrált olvasó nem fog megvalósulni egyhamar a két konkurens márka egyikénél sem.
Az ár valóban nagyon sok ezért a telefonért, itthon vagy az fogja ezt megvenni, akinek baromira nem számít még ez az összeg sem, vagy az, aki komoly munkára használja, a maradék (többség) pedig 1-2 év múlva fogja megvenni szolgáltatói ajánlatban, ha féláron nem is, de feltehetőleg a kezdőárnál jóval olcsóbban. Az egyedüli amit nem tudok, hogy a Samsung hogy áll a hosszútávú frissítéssel. Ha Apple szinten tolja, akkor 1-2 évesen még bőven megérheti megvenni. Ettől függetlenül teljesen felesleges ezen fennakadni, ahogy '17-ben ott tartunk, hogy lehet 7 millióért SEAT Ibizát venni, ugyanúgy a telefonok ára is iszonyatosan növekszik, ennyibe kerül egy flagship. Az i8 se lesz olcsóbb és jövőre az S9/Note9 ára is csak felfelé fog menni, ne legyenek kétségeink. Amíg pedig zabálják ezeket a telefonokat (márpedig zabálják) addig hülyék lennének olcsóbban adni.
(#357) -Skylake-
Az egésszel amit leírtál baromira egyetértek és nagyon fontos, hogy valaki leírta!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest