Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

Nekem valamiért a Samsung Note széria mindig az Android elitjét jelentette, borzasztóan tetszett minden modell, amikor az iPhone-omat vettem, akkor is az iPhone és a Note között gondolkodtam és nehezen hoztam meg a döntést. Végül egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, de ugyanúgy ahogy mindegyik Apple széria tetszett, úgy a Note minden egyes szériája is folyamatosan dobogtatja a szívemet, ez úgy néz ki már csak így marad.

Ez a telefon szerintem abszolút 2017, ebben minden benne van, aminek egy 17-es flagshipben benne kell legyen. Belegondolok, hogy hányszor tudnám használni a zárt kijelzőre való írást például. A forma szerintem remek, a hátlapra költöztetett ujjlenyomatolvasó viszont nálam nagy fekete pont, sajnos úgy néz ki a kijelzőbe integrált olvasó nem fog megvalósulni egyhamar a két konkurens márka egyikénél sem.

Az ár valóban nagyon sok ezért a telefonért, itthon vagy az fogja ezt megvenni, akinek baromira nem számít még ez az összeg sem, vagy az, aki komoly munkára használja, a maradék (többség) pedig 1-2 év múlva fogja megvenni szolgáltatói ajánlatban, ha féláron nem is, de feltehetőleg a kezdőárnál jóval olcsóbban. Az egyedüli amit nem tudok, hogy a Samsung hogy áll a hosszútávú frissítéssel. Ha Apple szinten tolja, akkor 1-2 évesen még bőven megérheti megvenni. Ettől függetlenül teljesen felesleges ezen fennakadni, ahogy '17-ben ott tartunk, hogy lehet 7 millióért SEAT Ibizát venni, ugyanúgy a telefonok ára is iszonyatosan növekszik, ennyibe kerül egy flagship. Az i8 se lesz olcsóbb és jövőre az S9/Note9 ára is csak felfelé fog menni, ne legyenek kétségeink. Amíg pedig zabálják ezeket a telefonokat (márpedig zabálják) addig hülyék lennének olcsóbban adni.

(#357) -Skylake-

Az egésszel amit leírtál baromira egyetértek és nagyon fontos, hogy valaki leírta!

Új hozzászólás Aktív témák