Hirdetés
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Ha csak a saját gépeiden használod, akkor a régi csatlakozó kábelére teszel egy Molex aljzatot, a gépedből meg hosszabbítóval kivezetsz egy Molex dugót.
Amúgy meg ha az új táp terhelhetősége megengedi, akkor beszerzel egy 12>5 voltos DC/DC konvertert és beiktatod a kábelbe. Nem lesz túl szép, viszont használható. Elektronikai boltokban szerintem olcsón kapni ilyen konvertert.
-
shtml
őstag
Nekem van egy ilyen, vagyis ennek a bátyja, mert épp a nagyobb sebesség miatt olyat vettem, amelyen az USB mellett Firewire is van. Bár ne tettem volna! Az USB-s része OK, de a Firewire csatlakozón a gépre kötve változó, de max. pár órás időn belül beleír a partíciós táblába (vagy inkább csak gyanítom, hogy oda) és onnantól kezdve az egész winchester formatálatlannak (RAW) látszik. Optikai drive-ot rákötve csak simán ledobja azt.
Típushiba lehet, mert a boltban kicseréltettem egy másikra és az is pontosan ugyanazt csinálja. Más winchesterrel és több különböző számítógéppel is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég felvetődött bennem, hogy kéne valami USB-s külső rack amiben tudom ide-oda hurcolni a vinyót...
- Mini PC
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest