Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Hasonló probléma, amit nem tudok megfejteni. Az alany egy Golf 2 GTI 8V, pár hónapos az aksi, a generátor pedig szintén pár hónapja volt felújítva, ugyanis elhalálozott és nem töltött semmit, tehát biztos, hogy ez a két dolog tökéletesen működik az autóban.
No de... ha pár napig áll egy helyben a kocsi (de legyen ez az idő mondjuk egy hét), akkor már nem marad az akkumulátorban annyi a következő indításkor, hogy meg tudja forgatni a motort. Nem tudom mi lehet az, ami ennyire leszívja az akkut. Központizár van, riasztó nincs. Amire gondolni tudok, az a fejegység, mert elég komoly hangrendszer van a kocsiban. (Mélyláda a csomagtartóban, erősítő, stb.) Ezek viszont úgy vannak bekötve, hogy a mélyláda és az erősítője csak gyújtás esetén kap áramot, tehát akkor kapcsol csak be. A fejegység bekapcsolható bármikor, de kikapcsolt állapotban csak a néhány voltos memória az, ami elvileg állandó feszültséget igényel. Így hát nem tudom... valami biztos leráncigálja az aksit, de mi lehet?
Gondoltam, hogy veszek bele egy nagyobb kapacitású akkut, de az sem a probléma valódi megoldása, csak a tünetek kezelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest