Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
majdnem
Akkor most mondjam azt hogy más farkával könnyebb a csalánt verni.... tehát én foltozzam be az űrt a gépjárműparkban mert nekik soha semmire nincs pénzük.. csak Q7-re meg stadionra.
Gyakorlatilag lelkileg terrorizáltan érzem magam a közvélemény miatt azért mert védem a tulajdonomat,akkor rögtön tömeggyilkos leszek. Ez jó fegyvertény a kormány szempontjából, meg a te érvelésednek is
Utána meg jobban teljesít Magyarország reklám a tv2-n, hogy megvédtük az árvíztől az országot, ja persze más autójával.
-
Doze
aktív tag
ha te felajánlod és hordod akkor hordjad.... ha én azt érzem ha hordani "akarom" az embereket akkor megyek segítek. De mi van akkor ha csak az autó kell te nem? érdekes.
Persze ha nem adom akkor miattam önti el az országot a víz... de az hogy nincs gát senkit nem érdekel, de én dobjam a közösbe az autót.... neked van autód?
-
Az a baj, hogy az állam elveszi a jövedelmed felét. Igen, a FELÉT és a másik feléből szerzett járművedre még igényt tart (aminek puszta birtoklásáért évente lehúz rólad 5 rókabőrt és minden sarokra kiteszi a rendőrt "eüdobozrendbenvan?").
Gátat kéne építeni, nem stadiont, esetleg felkészülni a telente bekövetkezendő "váratlan havazásra".
Zemberek akkor is segítik egymást amikor a Belügyminisztériumtól csak egy sms-re telik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest