Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Persze, a "kedves" vezetők elvannak, mert semmit nem csinálnak, a többi meg vígan dalolva (miközben nem is ez a feladata) fogja magát és mennyen segíteni.
Már többször leírtam: akkor minek katasztrófavédelem? hmmm minkek? hogy megszervezzék az önkéntes "sereget" ha baj van?, de még azt sem tudják normálisan.
Ennyi erővel oszlassák fel az egészet, majd lesz önkéntes katasztrófavédelem, meg önkéntes tűzoltóság, meg önkéntes mentők.
De akkor nem kérek sem az áfából, sem a biszbasz adókból.
Voltam önkéntes én is vöröskeresztnél, ott is hagytam a picsába. Mert a befolyt összeg kb 20% ment el valós segítségnyújtásra. A többi a fenntartásra, a megyei elnök benzinjére, meg a továbbképzésekre ment el.... mind ezt úgy hogy az elsősegély tanfolyamot autósoknak nálunk volt kötelező megcsinálni.... én meg kuncsorogjak az éhező gyerekeknek, mikor soha nem arra ment a pénz....
Ja meg voltam ingyen f*szt lóbálni a balcsin "konferencián", az éhező gyerekek pénzéből.
-
Dany007
veterán
Akkor tehát egyetértünk.
Konkrétan nem a felmentésről írtam, csakhogy miért nem tetszik a dolog. Mégpedig azért, mert "Másvalaki idült balf@szsága" helyzet áll fenn. Ennyi.Egyébként az biztos, hogy sok pestivel ellentétben én nem az ablakból nézném az árvízi védekezést ha épp ott akarna kiönteni a közelemben. Mert sajnos a híradásokból ez is jól látszott, amíg szenvedtek a parton, az ablakok megteltek bámészkodókkal... miközben a többiek lehet épp az ő lakását védték meg az árvíztől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest