Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferike81

senior tag

Én már lassan egy éve használom. Nagyon szuper telefonnak néztem a neten, hát megrendeltem. A doboz, a külső nagyon profi munka, a telefon kifejezetten kellemes fogású (bár nem könnyű darab) jó összerakási minőségű. Tényleg minden gyorsan betölt netezéskor, nekem ez elég, mert nem játszok telefonnal. Kijelző kellemes, éles képekkel. VISZONT, Az idő múlásával előjöttek "apró" gondok. A kijelzőn fehér foltok jelentek meg, ez főleg világos képeknél, videóknál zavaró. A wifi elég gyengus. Ha a mobilnetem belassul, akkor adatkapcs ki-be után újra jó. Nem értem miért. A GPS az hibátlanul tartja a jelet, viszont a telefon úgy melegszik, hogy egy 4-5 órás navi után szinte megérinthetetlen. Nem vicc. Fűti a kocsit. Az autóban egy 2A-es minőségi adapterem van, az tudja csak tölteni navigáció közben, egy amperes töltőre téve ugyanis 2 óra után lemerül. Az enyém üveg hátlapos, kb 3 hét után berepedt, pedig 20-30cm magasról esett az asztalra, de ez benne a pakliban. Ezzel a telefonnal egy időben vettem egy X5 pro-t, azzal szinte semmi gond nincs. Nem volt túl jó biznisz ez a teló, mert csak annyi a plusz az X5 proval szemben, hogy szebb. De nem nagyon tudok más előnyét leírni. Jahh és még ha azt nézem, hogy ez volt a Doogee tavalyi zászlóshajója, 1 azaz 1 db OTA frissítést sikerült küldeniük, azt is még tavaly. Tehát összességében mindenki döntse el milyen. Jó kis telefon lenne, ha ezek az apróságon ne lennének. Még van rajta garancia, de nem hiszem hogy gariban javítanák e a hibákat.

Új hozzászólás Aktív témák