Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheffy
csendes tag
Én most vettem WM 6.5-ös rendszerű telefont és szintén bele futottam ebbe a hibába...
A fő problémám nekem azzal van hogy én dolgozom a telefonommal, ezért lett véve ilyen készülék. Na most az Outlook tele van névjegyekkel, mailekkel, bejegyzésekkel.
Még az e-maileket letojom, azokat letöltöm szerverről újra, de a névjegyzéket ki kéne mentenem.
És persze a csodás 2010-es Office-t megcsinálták úgy hogy ami eddig jó volt az elrontották. Office 2003-ban nagyon könnyen tudtam névjegyeket exportálni-importálni, a mostani verzióban már 1 órája próbálok a keresőben erre választ találni de semmi.
Elmehet az Microsoft a p****ba.... Legalább csinálnának egy programot ami kimenti és visszatölti az adataimat de ez hogy "oldd meg", ez szemétség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest