Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ha te elégedett vagy velük akkor használd őket..! (én nem voltam mindenben elégedett velük)
Nem azt mondom hogy NE használd őket, hanem felkínáltam egy (szerintem) egyszerűbb módszert is. Szabad választás van!Az is igaz hogy én nem a világ összes gépével és összes linuxával való kompatibilitást keresem: megelégszek a korszerű (uefi-s) gépekkel való kompatibilitással és a legnépszerűbb OS-ekkel (disztrókkal). Windows és Linux esetén már nem ragaszkodok a Legacy módhoz sem. (DOS alapú eszközöknél -pl memtest86- még jól jön, de máshol inkább elkerülöm). Különben is jövőre már az Intel se fogja támogatni az új procikban: [link] Így már én sem támogatom azt tovább.

Viszont ha az ISO készítője Secure Boot kompatibilisre csinálta a rendszerét akkor azon funkciót nem akarom elveszteni! Ehhez ragaszkodom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest