- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Azért vannak még ipari cuccok, ahová kell FTP elérés, de az ilyen böngészős támogatás hiányát nem sajnálom, nekem csak a nyűg volt velük, nehéz vagy nem is lehet paraméterezni és gyakran nem működtek. Érdemesebb valami külön eszközt használni, akár parancssorost ütemezett feladatokhoz, VPN-en vagy helyi zárt hálón meg kit érdekel, hogy milyen biztonsági dolgokat támogat az FTP, a TLS is plusz nyűg ilyen helyen, inkább legyen az egész hálózat jól szeparálva.
Én csináltam már olyan rendszert, ahol ipari vezérlőkről jöttek adatok VPN-be burkolt FTP-n, az adatokat megrágattam egy programommal, majd fel a DB-be. A kliensek már csak a DB-vel összekötött webes felületet látták, az mindegy volt, hogy a háttérben a PLC-k hogy kommunikálnak, hisz úgy sem lehetett őket direktbe elérni. Tudom, ilyen eszközökre is vannak már mindenféle biztonságosabb protokollok, akár webes adatátvitel, de amikor a nyüves FTP fájllistázás is megterhelte az adott eszközt, ha nem takarítom időközönként a naplókat és idő sincs ismerkedni támogatott technikákkal, akkor bizony nagyon jól jött az FTP.Irodai és otthoni alkalmazásra viszont tényleg legyen webes kliens, rendes tanúsítványkezelés, fancy feutúrák ésatöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ma már kevesen ismerik az igazi (központ és 3.fél nélküli) közvetlen filecserét ezért a népszerű böngészőkből (chrome,...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest