- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumber_hw
csendes tag
A RocketDock szerintem is nagyon jó, talán a legjobb az összes hasonló program közül. Én mégsem használom, mert egy dologban megegyezik a többivel: nevezetesen hogy bárhová is tedd, mindig előjön, ha fölé pozicionálod az egérkurzort. Ez baromi zavaró tud lenni pl. játék közben.
Az ugyan megadható, hogy ne csináljon semmiféle animációt ilyen esetben, azaz ne zoomoljon, de úgy meg semmivel nem lesz több, mint a Windows tálcája.A tálcát egyébként sem váltják ki ezek a progik, mivel az értesítési terület ikonjait nem képesek megjeleníteni, néhány alkalmazás pedig onnan érhető el. Én személy szerint azért használnám, hogy kiváltsam vele a tálcát, mert kétségtelenül szebb lenne, de a fent említett két dolog miatt erre alkalmatlan az összes ilyen program.
A tálcát (tudom, jó sokadszor írom ezt a szót ) muszáj mellettük megtartani, így pedig máris semmi értelme egy ilyen szoftvernek. Ideig-óráig lehet bennük gyönyörködni, aztán mennek a levesbe.
UI: Ezzel természetesen nem az írásodat minősítem, csak a Windows alá írt dockok létjogosultságát kérdőjelezem meg. Fel lehet velük vágni, lehet mutogatni a desktopról készített csodálatos fotókon, de gyakorlati hasznuk sajnos közelít a nullához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...