Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
emeritus #164 üzenetére
Köszi, megtaláltam!
(#165) st6969
" ... hogy az Android 10 váltásnak volt-e bármi köze hozzá."
Biztos, hogy nem, mert én most 9-en vagyok. És nekem ettől függetlenül biztos, hogy kell az alkalmazás, mert ott látom csak a költéseimet, valamint azt tudom társítani / kapcsolni az NFC-hez (esetemben még ott van a Simple). Fura lenne, ha a Google Pay letiltódna.
"Talán tomp fórumtárs ... "
Elő szokott itt is fordulni.
"Erre biztos, hogy szokott járni." - ezt nem ismertem. Na, majd szétnézek ott is. Köszi!(#168) ... de akkor nálad mi van kiválasztva, mi látszik az NFC-s beállításoknál?
(#166) Jofi81
" ... ha ott van a szolgáltatások között, akkor nem is kell, hogy telepítve legyen az alkalmazás?"
Hát, én most le nem szedem, mert örülök, hogy működikde egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne kelljen (külön a Google Pay app.)
(#171) natë
Mit jelent nálad az, hogy újraflash-elés?
a) külső forrásból feltettél egy gyári (korábban azt írtad, nem root-olsz, nem játszol "főzött" ROM-okkal) rendszert
b) nyomtál egy factory reset-et
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest