- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
norrberth #1018 üzenetére
Play!-ből raktad fel vagy sideload? Utóbbi esetben nem is fog.
" ... megkapjuk vajon az új appot?" - nálunk szerintem olyan jó ideig nem lesz. A GPay-nek errefelé ugye app. nélkül kellene működnie. Ez az, amivel szerintem se a Curve se a TW nem tud igazán mit kezdeni.#1020 slice14
" ... folyamatosan teszik elérhetővé."
Persze, persze. Láttunk már ilyet, szóval itt nem is a késés a fura, hanem, hogy egy "old app."-ot frissítenek.A szomorú helyzet az, hogy hála a Huawei és Google - ja és a Curve - bénázásának engem (és gyanítom sok más sorstársamat is) hátrányosan érintett a GPay hivatalos megjelenése itthon. Ez azért sokat elárul a project "sikerességéről".
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest