Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Olvass vissza, D3 grafikáját én nem szóltam le egy szóval sem, pusztán a korábbi részek hangulata (egyelőre) nem jött át. Tolom én Minecraftot is, 8bit játékokat, 640x480-as RTS-eket. Nekem a grafika nem lényeges.
A csajos témához csak annyit, fogd fel ezt úgy, hogy te sem szereted ha a csajod lila pónikról, twilightról, meg kutyulikról, vagy körömfestésről beszél. Nos én rühellem és utálom, és nem akarom hallgatni, még ha kell is néha. Szóval sok lány így áll a srácok gamerségéhez is. Ha nem beszél az ember állandóan arról, hogy minecraftban milyen kandallót épített, meg hogy wowozott 6 órát egyfolytában, hanem megtartja ezt a témát a haveroknak... akkor okés a dolog, de ettől még "meg van róla a véleményük"... Ahogy nekünk a körömfestésről, kutyulikról, meg lila pónikról beszél. Olyan csajt még nem láttam, aki jól is néz ki, értelmes is, és pl lehet vele multiban Diablo III-ban aprítani a monstákat
Inkább foglalkoznak egyetemmel, karrierrel,stb, mint hétvégén gémeljenek 10 órákat.
Hát többre is viszik mint én az tuti 
(#373) Cybertrone: Fentebb kifejtettem miről van szó. Szerintem így már világos. Vannak kivételek amúgy, ez biztos. De akiket én ismerek baromira nem játszanak, és nincsenek annyira jó véleménnyel arról, ha egy 24 éves férfi "játszik" .. ez meg az én tapasztalatom. Mi meg más dolgokról nem vagyunk olyan jó véleménnyel, de ettől még elfogadjuk a másik nem hóbortjait. Erre céloztam csupán...Nem kell félreérteni. De ez már nagyon off téma...
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Inkább foglalkoznak egyetemmel, karrierrel,stb, mint hétvégén gémeljenek 10 órákat.
Hát többre is viszik mint én az tuti