Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz WayneGace #367 üzenetére

Olvass vissza, D3 grafikáját én nem szóltam le egy szóval sem, pusztán a korábbi részek hangulata (egyelőre) nem jött át. Tolom én Minecraftot is, 8bit játékokat, 640x480-as RTS-eket. Nekem a grafika nem lényeges.

A csajos témához csak annyit, fogd fel ezt úgy, hogy te sem szereted ha a csajod lila pónikról, twilightról, meg kutyulikról, vagy körömfestésről beszél. Nos én rühellem és utálom, és nem akarom hallgatni, még ha kell is néha. Szóval sok lány így áll a srácok gamerségéhez is. Ha nem beszél az ember állandóan arról, hogy minecraftban milyen kandallót épített, meg hogy wowozott 6 órát egyfolytában, hanem megtartja ezt a témát a haveroknak... akkor okés a dolog, de ettől még "meg van róla a véleményük"... Ahogy nekünk a körömfestésről, kutyulikról, meg lila pónikról beszél. Olyan csajt még nem láttam, aki jól is néz ki, értelmes is, és pl lehet vele multiban Diablo III-ban aprítani a monstákat :DD Inkább foglalkoznak egyetemmel, karrierrel,stb, mint hétvégén gémeljenek 10 órákat. :D Hát többre is viszik mint én az tuti :D

(#373) Cybertrone: Fentebb kifejtettem miről van szó. Szerintem így már világos. Vannak kivételek amúgy, ez biztos. De akiket én ismerek baromira nem játszanak, és nincsenek annyira jó véleménnyel arról, ha egy 24 éves férfi "játszik" .. ez meg az én tapasztalatom. Mi meg más dolgokról nem vagyunk olyan jó véleménnyel, de ettől még elfogadjuk a másik nem hóbortjait. Erre céloztam csupán...Nem kell félreérteni. De ez már nagyon off téma...

Új hozzászólás Aktív témák