- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Fogalmam sincs, egy óriási multinál. Feltételezem a többszáz gyárat átfogó rendszert nem cserélik/frissítik túl gyakran. Nem vagyok sem programozó, és az SAP lelkivilágát sem akarom megismerni, azt viszont semmilyen körölmények között nem tudom megérteni, hagy ha valaki le is programoz bele egy felületet, akkor az neki miért elégséges, hogy fix méretben egy fontos, legalsó mezőt csak görgetéssel lehessen elérni, miközben alatta tátong a sok üres hely.
Gondolkoztam a törlésen, mert azért elég erős a cím, de itt hagyom, mert ha csak egy ember, aki ilyesmi programozásával foglalkozik, emlékezni fog erre, már megérte.
Az előző munkahelyemen még volt lehetőségem ilyenek miatt cirkuszolni, és beleszólni, itt már értelemszerűen nincs. De ugyanaz jött velem szembe most is, amit az előző helyen nagy harc árán sikerült megcsináltatnom.
Komolyan arra kötelezném ezeket, hogy dolgozzanak határidőre azzal, amit leraktak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest