Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #324 üzenetére
Pedig már kezdtem volna örülni.
Mi amúgy átlagban havi 50-et költünk kajára. Ebben benne vannak a tisztálkodási- és tisztítószerek is, üdítő sok gyümölcslével, ásványvízzel együtt. Valamint a mindennapi reggelim, plusz 3 naponta kenyér otthonra és talán még a cigim egy része is.
Mondjuk itt nagyon nagyon sokat számít az, hogy párom minden nap főz. Bagatel összegből is kilehet hozni eszméletlen jó kajákat. Komolyan, amióta együtt élünk úgy érzem magam ebédnél, mintha étteremben lennék. És nem poén, nem túlzás. Az elmúlt két évben durván 6 kilót híztam! (86-88 vagyok =/ 180cm-hez)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz DeFranco #324 üzenetére
Egyébként a legegyszerűbb, ha összevonod:
Kosztpénz: 15.000 Ft - reggeli, vacsora, kamrába- és fürdőszobába való dolgok, meg ami a háztartáshoz kell - ez is az én részem, per capita ennyit teszünk be - ketten
Elbasz: 21.653 Ft - minden más, ebéd, buli, ajándék, PC játék, meg minden, ami felmerül egyéb költségTehát:
15.000+21.653 = 36.653 Ft, amiből Te ezt csinálod:
- napi 2 hideg étkezés
- napi 1 meleg étkezés
- tea, kávé
- nasi
- nagy bevásárlás
- összes fürdőszobai cucc
- szórakozás, buli, mozi
- ajándékvásárlás
- PC játék vásárlás
- és minden ami ezen felül még felmerülő költségRenben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest