Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz TazLeacher #320 üzenetére
Rendben, nagyjából stimmel, bár nekem kevés lenne, az tuti. 2 szelet kenyér(?) 2 főre 5 tojásos rántotta(?) egyedül szoktam enni 6 tojásból...de elfogadom, hogy ez neked elég...
Nekem elég, így is 80+ kiló vagyok, fogyni kellene.
(Mellesleg itt jegyzem meg, hogy ha a teát kancsóba készítitek, akkor lehet spórolni a filterrel. Ízlés szerint 2-3 filter/liter)
Egy bögre negyed liter, két bögre egy filter egy liter 2 filter. Célnál vagyunk.
Az a baj, hogy ezekkel a durva becsélesekkel sem fértél bele napi 500 Ft-os keretbe.
Ezt ti állapítottátok meg, nem én (amúgy napi 1000 lenne, mert most 2 főre számoltam). Én nem Ft/napban számolok.
Azt meg tudjuk, hogy a valóság általában más...mire gondolok: egy vaj, vagy egy margarin lényegébe 1 napi reggeli + vacsora ára
Ott van, bele van kalkulálva.
szintén a cukor, a citromlé, az olaj, tej...tehát amikor ezeket megveszed, azon a héten lényegében nincs reggeli + vacsora.
Ezeket a nagybevásárlásból vesszük, bele van kalkulálva. A tej nincs, adj hozzá napi 2 decit, 200-220 Ft/l.
kicsit több szalámi csúszott a kenyérre...stb...stb...
Olyan is előfordul, hogy elfogy az egyik, és elfelejtünk venni, akkor csak sajtos, vagy csak szalámis kenyér van. First world problem. Néha eszek zsíros kenyeret is, ha megkívánom, vagy kolbászosat. Az kvázi-ingyen van, de fél liter zsír elég egy évig, szóval ne szőrözzünk rajta
Tehát már itt sem fértél bele, és ez az ingyen tojás, meg nem otthon étkezünk, hanem máshol ilyenek...
Tudtam, hogy a tojásba belekötsz , azért mindenkinek csurran-cseppen valami akár otthonról, akár rokonoktól, akár máshonnan, és ez a 15-20 tojás / hó max. 600 Ft. Ennyire legyünk már nagyvonalúak A nem otthon eszünk elbasz keret.
De mondjuk azt, hogy úgy gazdálkodsz, hogy beleférsz az 500 Ft-ba. Ebben az esetben viszont kb. napi 350 Ft jut ebédre...kb ennyiből reggelizel, és mégis napi 1x főtt étel 350 Ft-ból?
Az ebéd az elbaszból megy, van egy kevés üzemi étkezde mellé, de ez csak egy töredéke, illetve havi 4 ebédet számolhatsz hazait, és 4-et a nagybevásárlás során megvett cuccokból is. (ami lehet túrós tészta is, fillérekért) - ha nagyon szigorúak vagyunk.
Ja, és ebből még ugye veszel borotvahabot, szappant, fogkrémet...
Ezeket is a multiban vesszük (vagy esetleg rossman, etc. ahol akciós), fogkrémet nem veszünk, mert drága, gyökereket rágunk, télen meg fagyott kavicsot.
@Dany007: nem, ott van fent világosan. A virslit elbaszcsiztam, egy csomag kerül annyiba. 5 szép nagy szál, 1 szál kb. 2 füstli méret.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro Max 512Gb, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, +3tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest