Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ami tetszik: minőség, nem csicsás, sima szögletes doboz.
Ami nem:
Optikai meghajtóhely hiánya: Kellhet még sőt, én blu-ray olvasó beépítését is latolgatom filmnézéshez.
Plexi: Oké, van anélküli is. Nem értem, kinek mi tetszhet rajta. A PC nem gyógyszeres szekrény és nem kirakat
A rádiófrekvenciás zavarjelek is kijutnak ott a házból, vagy tévedek?
Tetőn elhelyezett hang és usb csatlakozók: Egy idő múlva eltömődnek porral. Az előlapi kevésbé, de a legjobb az ajtó mögé rejtés lenne. Vagy kéne vakdugó hozzájuk.
HDD elhelyezhetősége: Nekem nem tetszik, hogy az alagsorban kapott helyet. Jobban szeretem az alaplap elé tenni, hogy a ház előlapi ventije pont arra nyomja a levegőt, sokat hoz a vinyó élettertamában.
Kék led: Én nem kedvelem. A zöld lenne az igazi powernek, narancs a vinyó aktivitásnak.
Egy kicsit bonyolult a szerelése.
Drága!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Automobilista 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Villanyszerelés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A rádiófrekvenciás zavarjelek is kijutnak ott a házból, vagy tévedek?