Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ami tetszik: minőség, nem csicsás, sima szögletes doboz.
Ami nem:
Optikai meghajtóhely hiánya: Kellhet még sőt, én blu-ray olvasó beépítését is latolgatom filmnézéshez.
Plexi: Oké, van anélküli is. Nem értem, kinek mi tetszhet rajta. A PC nem gyógyszeres szekrény és nem kirakatA rádiófrekvenciás zavarjelek is kijutnak ott a házból, vagy tévedek?
Tetőn elhelyezett hang és usb csatlakozók: Egy idő múlva eltömődnek porral. Az előlapi kevésbé, de a legjobb az ajtó mögé rejtés lenne. Vagy kéne vakdugó hozzájuk.
HDD elhelyezhetősége: Nekem nem tetszik, hogy az alagsorban kapott helyet. Jobban szeretem az alaplap elé tenni, hogy a ház előlapi ventije pont arra nyomja a levegőt, sokat hoz a vinyó élettertamában.
Kék led: Én nem kedvelem. A zöld lenne az igazi powernek, narancs a vinyó aktivitásnak.
Egy kicsit bonyolult a szerelése.
Drága!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest