- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
válasz
Cray Tyler #67 üzenetére
Köszi az utánajárást! Az nem semmi hogy fix rögzítést nem kap, ehhez képes a múltkor alig tudtam miatta lecsukni a panelt mert oda szorult be az a kis alkatrész. Nálad ezek szerint még nem jelentkezett a probléma?
-
Th3Ac3
tag
Nagyon érdekes a cikk, köszönet azért hogy megírtad! Pontosan ugyanilyen G500-as Lenovo notival rendelkezem (kivéve a HDD-SSD kombót, mert abból csak egy 1 terás sima vinyó van) és hát nem teljesen vagyok vele megelégedve.
Az anyagminőség szégyen, a panel több helyen recseg-ropog, hosszabb terheléskor a tapipad mellett bal oldalt szintén recsegő hangot ad többször. Nem értem minek raknak rá olyan matricát ami kb, leolvad róla 2 hónap használat után.. Arról meg ne is beszéljünk hogy valami okból kifolyólag két csavar zörög a házban, amik azt se tudom honnan eshettek ki. Szétszedni nem akarom, idén már nem küldöm vissza, de azért ez mindennek a teteje.
Szerencsére az Enduro működik, régebben magától váltott integrált- dedikált kártya között, ám mostanában Catalystben ha nem állítom be akkor nem hajlandó az erősebbet használni. Driver frissítést próbáltam csomószor, valamelyik beta még fel is települt, ám azóta semmit nem enged rá telepíteni, hibát ír, és utána fel sem ismeri a kártyát. Úgyhogy Win 8.1 frissítés előtt már nem szívózom vele..
Valaki esetleg azt nem tudja hogyan lehetne a PowerPlay-t unlockolni? Hiába tuningolom a kártyát ha egyszerűen leszabályozza magát 775-ös magórajelre, olyan beállítás meg nincs mint az asztaliban hogy ne korlátozza le TDP szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest