Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Nagyon érdekes a cikk, köszönet azért hogy megírtad! Pontosan ugyanilyen G500-as Lenovo notival rendelkezem (kivéve a HDD-SSD kombót, mert abból csak egy 1 terás sima vinyó van) és hát nem teljesen vagyok vele megelégedve.
Az anyagminőség szégyen, a panel több helyen recseg-ropog, hosszabb terheléskor a tapipad mellett bal oldalt szintén recsegő hangot ad többször. Nem értem minek raknak rá olyan matricát ami kb, leolvad róla 2 hónap használat után.. Arról meg ne is beszéljünk hogy valami okból kifolyólag két csavar zörög a házban, amik azt se tudom honnan eshettek ki. Szétszedni nem akarom, idén már nem küldöm vissza, de azért ez mindennek a teteje.
Szerencsére az Enduro működik, régebben magától váltott integrált- dedikált kártya között, ám mostanában Catalystben ha nem állítom be akkor nem hajlandó az erősebbet használni. Driver frissítést próbáltam csomószor, valamelyik beta még fel is települt, ám azóta semmit nem enged rá telepíteni, hibát ír, és utána fel sem ismeri a kártyát. Úgyhogy Win 8.1 frissítés előtt már nem szívózom vele..
Valaki esetleg azt nem tudja hogyan lehetne a PowerPlay-t unlockolni? Hiába tuningolom a kártyát ha egyszerűen leszabályozza magát 775-ös magórajelre, olyan beállítás meg nincs mint az asztaliban hogy ne korlátozza le TDP szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock UD22
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő