- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Nagyon érdekes a cikk, köszönet azért hogy megírtad! Pontosan ugyanilyen G500-as Lenovo notival rendelkezem (kivéve a HDD-SSD kombót, mert abból csak egy 1 terás sima vinyó van) és hát nem teljesen vagyok vele megelégedve.
Az anyagminőség szégyen, a panel több helyen recseg-ropog, hosszabb terheléskor a tapipad mellett bal oldalt szintén recsegő hangot ad többször. Nem értem minek raknak rá olyan matricát ami kb, leolvad róla 2 hónap használat után.. Arról meg ne is beszéljünk hogy valami okból kifolyólag két csavar zörög a házban, amik azt se tudom honnan eshettek ki. Szétszedni nem akarom, idén már nem küldöm vissza, de azért ez mindennek a teteje.
Szerencsére az Enduro működik, régebben magától váltott integrált- dedikált kártya között, ám mostanában Catalystben ha nem állítom be akkor nem hajlandó az erősebbet használni. Driver frissítést próbáltam csomószor, valamelyik beta még fel is települt, ám azóta semmit nem enged rá telepíteni, hibát ír, és utána fel sem ismeri a kártyát. Úgyhogy Win 8.1 frissítés előtt már nem szívózom vele..
Valaki esetleg azt nem tudja hogyan lehetne a PowerPlay-t unlockolni? Hiába tuningolom a kártyát ha egyszerűen leszabályozza magát 775-ös magórajelre, olyan beállítás meg nincs mint az asztaliban hogy ne korlátozza le TDP szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Villanyszerelés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest