Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTR azért ideális a 15 col, mert már ez is baromi nehéz (jellemzően 2,4-2,6kg körül vannak ezek a notik). A DTR nekem azt jelentette, hogy egész nap húzza a vállam, de ha hazaérek, akkor is ezt kell használnom, asztali gép nuku. Ez azért van mert hetente 3-4x váltok tartózkodási helyet.
A pure DTR természetesen a 17 colos, minden földi jóval felpimpelt gép, de azt cipelje egész nap, akinek 2 anyukája van
Egyébként igen, megkövetem utólag a nagyérdeműt: nem néztem utána rendesen még vásárlás ELŐTT, hogy ezekkel a dedikált ATI GPU-s intele procis gépekkel mennyi a szívás. Az indok az, hogy a korábbi notim is dGPU-s volt. Ezt 6-7 éve vettem, egy MSI gyártmány volt, Sempron procival és ATI X200 VGA-val. Semmi gond nem volt vele soha.
Nyilván abban nem volt IGP-hez hasonló cucc, és egy gyártó adta a CPU-t és a GPU-t is, de nekem abszolút nem állt össze a fejemben, hogy ebből gond lehet most. Ennyi.
A Lenovo support pedig jó. Félreértés ne essék, tényleg nagyon segítőkészek és jófejek. A lengyelországi szervízzel van a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- Secretlab OMEGA gamer szék - Hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi