- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTR azért ideális a 15 col, mert már ez is baromi nehéz (jellemzően 2,4-2,6kg körül vannak ezek a notik). A DTR nekem azt jelentette, hogy egész nap húzza a vállam, de ha hazaérek, akkor is ezt kell használnom, asztali gép nuku. Ez azért van mert hetente 3-4x váltok tartózkodási helyet.
A pure DTR természetesen a 17 colos, minden földi jóval felpimpelt gép, de azt cipelje egész nap, akinek 2 anyukája vanEgyébként igen, megkövetem utólag a nagyérdeműt: nem néztem utána rendesen még vásárlás ELŐTT, hogy ezekkel a dedikált ATI GPU-s intele procis gépekkel mennyi a szívás. Az indok az, hogy a korábbi notim is dGPU-s volt. Ezt 6-7 éve vettem, egy MSI gyártmány volt, Sempron procival és ATI X200 VGA-val. Semmi gond nem volt vele soha.
Nyilván abban nem volt IGP-hez hasonló cucc, és egy gyártó adta a CPU-t és a GPU-t is, de nekem abszolút nem állt össze a fejemben, hogy ebből gond lehet most. Ennyi.
A Lenovo support pedig jó. Félreértés ne essék, tényleg nagyon segítőkészek és jófejek. A lengyelországi szervízzel van a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest