Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Túl a cikk lényegi mondanivalóján nekem ez a mondat szúrt szemet:
- 15 colos méret (egy desktop replacementnek ez az ideális mérete szerintem)
Oké, hogy szerinted, szóval ebbe nagyon nem lehet belekötni, egyéni preferencia,
de szerintem ha már DTR, akkor bőven lehet méretben feljebb menni. Hiszen a DTR lényege inkább a teljesítmény, (jelen esetben játék), nem nagyon cipelgeted napi szinten, így a méret/súly kevésbé korlátozó tényező. És ilyen módon pl. egy 17-es gép is könnyebben teljesíti a nagy felbontású kijelző kritériumát, ott már azért akad 1080p, de 1680 szinte alap. Ill. ekkora gépben már a hűtés is jobb, esetleg jobb hangcuccot tudnak beletenni, akár még nagyobb teljesítményt. (igaz, ekkor a 200e már erősen korlátozó tényező)
Persze ha úgy értetted, hogy DTR mint a napi gépezést kiváltandó, emiatt iskolába, könyvtárba, parkba, haverokhoz stb. állandó hurcolászást jelenti, akkor teljesen jogos a 15"-os méretnél maradni.Másik dolog, hogy mindenképpen pozitív, hogy a tapasztalataid mások okulására megosztottad.
Ezzel kapcsolatban merült fel bennem, hogy Te magad vásárlás előtt ezzel a jelenséggel (intel IGP+AMD dGPU problémák) nem találkoztál vagy nem gondoltál erre, hogy ez gond lehet, akár fel sem merült, stb?
(bevallom, nekem sem jutott volna eszembe)
Tehát csak a vétel után, a tapasztalatok okán, a problémamegoldás miatt ástad bele magad ennyire a témába?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő