Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skylinelaca
üzenetére
A leshcatlabs-os driver-t csak szűzen telepített windows-ra érdemes feltenni. Az oldalon elég részletes manual van a driver használatáról, alap angollal már emészthető.
#Duliee: debizony, az lehetséges, de akkor még nagyon nem tudtam, hogy mi történik. A cikk ugye kronologiai sorrendben dolgozza fel a történéseket. Ezért szakmailag több helyen kifogásolható, nyilván, de én szívesen vállalom, hogy núb voltam
Hadd okuljon belőle mindenki.Megmondom őszintén, szerintem sokan fognak notebookot kapni karácsonyra. Ezeknek egy részében intel cpu és dedikált amd gpu lesz. A cikk azért készült el még karácsony előtt, hogy a Google is be tudja indexelni, ha rákeres valaki magyarul a problémára, akkor legyen rá egy releváns találat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hadd okuljon belőle mindenki.