Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Hát ezt nem tudom hogy hack vagy sem volt benne, de mindenféle módban tette a dolgát a dGPU. Ebben is volt talán valami extended fullscreen vagy mi a tököm, ami ha jól emlékszem vmi borderless windowed mód volt teljes képernyőn, ami újabban divattá vált gondolom ezek miatt a muxless problémák miatt.
Az meg nem tudom idetartozik-e, hogy a Tomb Raider-ben egyszerűen nem jelentek meg bizonyos vizuális effektek fullscreenben csak windowed módban. Erre is jött annak idején patch, jó pár hétre rá. Hogy ez is muxless dologból fakadt vagy csak simán bugos volt, nem tudom.
Amúgy persze, egyértelmű hogy ezek a megoldások nem tökéletesek, de ugye nem olyan egyszerű megoldani. Én csak azt mondtam hogy hála isten nálam az optimus eddig még nagyon jól vizsgázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi