Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Hát ezt nem tudom hogy hack vagy sem volt benne, de mindenféle módban tette a dolgát a dGPU. Ebben is volt talán valami extended fullscreen vagy mi a tököm, ami ha jól emlékszem vmi borderless windowed mód volt teljes képernyőn, ami újabban divattá vált gondolom ezek miatt a muxless problémák miatt.
Az meg nem tudom idetartozik-e, hogy a Tomb Raider-ben egyszerűen nem jelentek meg bizonyos vizuális effektek fullscreenben csak windowed módban. Erre is jött annak idején patch, jó pár hétre rá. Hogy ez is muxless dologból fakadt vagy csak simán bugos volt, nem tudom.
Amúgy persze, egyértelmű hogy ezek a megoldások nem tökéletesek, de ugye nem olyan egyszerű megoldani. Én csak azt mondtam hogy hála isten nálam az optimus eddig még nagyon jól vizsgázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Renault, Dacia topik
- Epic Games
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest