Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Ezek a mai csirkék komyolyan mondom...
...nagyon éretlenek jórészt, igen, ezt én is tapasztalom. Egyformák, két perc után teljesen kiismerhetőek. Ritka aki nem ilyen, de van azért hidd el, hát velük kell foglalkozni
Mindenkinél saját agán áll, észreveszi-e őket!tibi666: de megvan rá az igényed, kb ez minden vágyad, különben nem írnál ide, hogy miért nem teszed meg. Nem irígylem a helyzeted, de a változás rajtad áll, képes vagy-e rá.
Ha igen, tuti nem bánod meg! -
szaszlaci
addikt
Hozzá kell tenni, hogy tibi666 azt mondta, az egész életét így tervezte, már a kezdetektől.
Ezek után mit vár? Teljesült a vágya, amihez pontosan passzol az a világszemlélet, amivel ő is rendelkezik. Kb 666, pokol, megteremtette magának.Namost nekem sosem voltak ilyen céljaim, mindigis a lelki békém, tudatom edzése, felfogásom formálása volt a célom, mindenben ezt láttam. Lehet hogy nem lesz rakás pénzem, de boldogan fogok élni, mindig is az voltam. Régen azért, mert nem volt sok problémám, ma meg azért, mert úgy tekintek a világra.
(Persze megvolt nekem is a szétzuhant bulis időszak, sőt egész álló nap, nem igazán voltam különc, inkább a másik végletben voltam
)Úgy gondolkozom, hogy: "Becsüld meg az ellenségeidet, mert kevés van belőlük!"
Vagyis ők megtanítanak kezelni azt a viszonyt, örülni kell nekik. Nem kell szeretni, de meg kell őket becsülni!A történeted: jól értem, hogy max fél évig voltál vele? Hát vége lett, nem volt annyira oda érted, hogy ilyen ritka találkozásért is veled maradjon, Istenem, előfordul mással is. Ettől még nem szemét a világ.
Viszont érzelmég iránta, nemde? Lehet, azért érint érzékenyen, azért nem látod korrektül.
Te nem viselkedtél hasonlóan sosem?
-
szaszlaci
addikt
Azért nehogymár arról menjen a vita, hogy így kell viselkedni, mert menten felakasztom magam!
Így gyerekeketnevelni, ilyen szellemben?
Ipse89: Mindig csak ámulok és fogom a fejem, mikor csajok mesélnek, hogy milyen pasik vannak, meg hogyan viselkedtek velük. Egyszerűen nem tudom elhinni.
Szóval zárulhat a kör, az tény. Kérdés, ki az, aki kilép belőle. Ha képes rá, boldog lesz előbb utóbb.z0d1AK: vicc volt csak

tibi666: "nincs mit változtatnom" Akkor neked ez megfelelő. Viszont így sosem lehetsz boldog, anélkül meg hát nem sok értelme lehet az életnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest