Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz Ipse89 #70 üzenetére

Hozzá kell tenni, hogy tibi666 azt mondta, az egész életét így tervezte, már a kezdetektől.
    Ezek után mit vár? Teljesült a vágya, amihez pontosan passzol az a világszemlélet, amivel ő is rendelkezik. Kb 666, pokol, megteremtette magának.

Namost nekem sosem voltak ilyen céljaim, mindigis a lelki békém, tudatom edzése, felfogásom formálása volt a célom, mindenben ezt láttam. Lehet hogy nem lesz rakás pénzem, de boldogan fogok élni, mindig is az voltam. Régen azért, mert nem volt sok problémám, ma meg azért, mert úgy tekintek a világra.
    (Persze megvolt nekem is a szétzuhant bulis időszak, sőt egész álló nap, nem igazán voltam különc, inkább a másik végletben voltam :) )

Úgy gondolkozom, hogy: "Becsüld meg az ellenségeidet, mert kevés van belőlük!"
    Vagyis ők megtanítanak kezelni azt a viszonyt, örülni kell nekik. Nem kell szeretni, de meg kell őket becsülni!

A történeted: jól értem, hogy max fél évig voltál vele? Hát vége lett, nem volt annyira oda érted, hogy ilyen ritka találkozásért is veled maradjon, Istenem, előfordul mással is. Ettől még nem szemét a világ.
    Viszont érzelmég iránta, nemde? Lehet, azért érint érzékenyen, azért nem látod korrektül.
    Te nem viselkedtél hasonlóan sosem? :U

Új hozzászólás Aktív témák