Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Mondjuk próbáld másképp szemlélni a dolgokat.
Meg kell, hogy becsüld magad. Nem, amit elértél, hanem ami magad vagy. Mondjuk sportolj valamit, kemény fizikai sportra gondolok, van választék. Ha nem teszed jelenleg.
Hány éves vagy, 32-35? Azt veszem ki, hogy folyton azt akartad, a lelki valódi boldogság az öledbe hulljon, ám azt csakis magadban találhatod meg, kemény munka árán.
A cucc például csak tapasztalatot adhat, azt is csak utólag, és csak ha meg akarod ismerni önmagad, nem pedig elfedni. -
szaszlaci
addikt
Ezek a mai csirkék komyolyan mondom...
...nagyon éretlenek jórészt, igen, ezt én is tapasztalom. Egyformák, két perc után teljesen kiismerhetőek. Ritka aki nem ilyen, de van azért hidd el, hát velük kell foglalkozni
Mindenkinél saját agán áll, észreveszi-e őket!tibi666: de megvan rá az igényed, kb ez minden vágyad, különben nem írnál ide, hogy miért nem teszed meg. Nem irígylem a helyzeted, de a változás rajtad áll, képes vagy-e rá.
Ha igen, tuti nem bánod meg! -
szaszlaci
addikt
Hozzá kell tenni, hogy tibi666 azt mondta, az egész életét így tervezte, már a kezdetektől.
Ezek után mit vár? Teljesült a vágya, amihez pontosan passzol az a világszemlélet, amivel ő is rendelkezik. Kb 666, pokol, megteremtette magának.Namost nekem sosem voltak ilyen céljaim, mindigis a lelki békém, tudatom edzése, felfogásom formálása volt a célom, mindenben ezt láttam. Lehet hogy nem lesz rakás pénzem, de boldogan fogok élni, mindig is az voltam. Régen azért, mert nem volt sok problémám, ma meg azért, mert úgy tekintek a világra.
(Persze megvolt nekem is a szétzuhant bulis időszak, sőt egész álló nap, nem igazán voltam különc, inkább a másik végletben voltam
)Úgy gondolkozom, hogy: "Becsüld meg az ellenségeidet, mert kevés van belőlük!"
Vagyis ők megtanítanak kezelni azt a viszonyt, örülni kell nekik. Nem kell szeretni, de meg kell őket becsülni!A történeted: jól értem, hogy max fél évig voltál vele? Hát vége lett, nem volt annyira oda érted, hogy ilyen ritka találkozásért is veled maradjon, Istenem, előfordul mással is. Ettől még nem szemét a világ.
Viszont érzelmég iránta, nemde? Lehet, azért érint érzékenyen, azért nem látod korrektül.
Te nem viselkedtél hasonlóan sosem?
-
szaszlaci
addikt
Ezek szerint a korábbi kérésemre a válasz, hogy megérte-e. a válasz nem, hatalmas nem!
Meg ha azt mondod, a világ ilyen, hát kik teszik azzá, ha nem a hozzád hasonló felfogású emberek?
Én nem vagyok ilyen, felfogásban nagyjából az ellentéted, és boldog vagyok, derüs. A puszta létezéstől, jó kedvem van alapjáraton. Ezenfelül az összes barátom, hölgy ismerősöm ilyen, mert őket keresem és találni sok sok ilyen embert!Amit te csinálsz, az lehetne az is, hogy "jól érzem magam, mikor Anarchy online-ozom, mert tök erős akarakterem, meg minden. De mikor kikapcsolom a gépet, akkor marha rossz már, hogy nem tettem semmit az életben." Hát akkor tenni kéne valamit, ami a belsődről szól, ami azt építi, ésnem folyton kifogásokat keresni, meg világfájdalommal előjönni!

-
szaszlaci
addikt
válasz
művésznő4
üzenetére
Még nem, drága Művésznő! 
Szokták mondani, hogy érettebb vagyok mint a korom, pedig a valóságban micsoda kókler vagyok
tibi666: nem lehet, hogy míg folynak a napi rutinjaid, addig eltereled a figyelmed arról, aki valójában vagy? Aki éjszaka előjön, akitől lehet, undorodsz valójában. (Én kedvellek, ne érts félre, érdekes ember vagy!
)
Ha egy kicsit magadat építenéd ésnem az életed, úgy önmagad lehetnél talán! -
szaszlaci
addikt
Azért nehogymár arról menjen a vita, hogy így kell viselkedni, mert menten felakasztom magam!
Így gyerekeketnevelni, ilyen szellemben?
Ipse89: Mindig csak ámulok és fogom a fejem, mikor csajok mesélnek, hogy milyen pasik vannak, meg hogyan viselkedtek velük. Egyszerűen nem tudom elhinni.
Szóval zárulhat a kör, az tény. Kérdés, ki az, aki kilép belőle. Ha képes rá, boldog lesz előbb utóbb.z0d1AK: vicc volt csak

tibi666: "nincs mit változtatnom" Akkor neked ez megfelelő. Viszont így sosem lehetsz boldog, anélkül meg hát nem sok értelme lehet az életnek.
-
szaszlaci
addikt
Elhiszem, hogy igazak rád a tulajdonságok, és hogy jószándékú vagy.
Ám valamit észrevettem:"éjjelente nem tudok aludni"
"reggel újrakezdem"
Ezt akarod? Mert ennél szerintem csak jobb lehet."csinálom amit rám szabott a sors"
Nem szabott rád semmi és senki semmit! Magadnak alakítod így, alakíthatod másképp is.Változtatni mindig lehet, kérdés, van-e elég elhatározásod, erőd, bátorságod.
(Mondom ezt én, aki nem tett semmit, de ez akkoris igaz!)
z0d1AK: húú, erre buknak a ku***?

-
szaszlaci
addikt
Csak egy szösszenet:
Hát, én ismerek ilyen nőt, egyet, aki pont erről beszélt.
Minden oké, szeretik is egymást, meghallgatják egymás gondját, örömét. De nem kap figyelmet, kényeztetést.
Na és hogy ezt meg tudnám-e neki adni..Gondolom idősebb vagy nálam (én 22 éves), de ez a hozzáállás szeirntem nagyon rossz. Tudom lényegtelen, hogy ezt mondom.
Esetleg ha nagyon ráérsz, olvasd el ezt a könyvet. Csak a feléig! Mert lehet segít kicsit másképp szemlélni a dolgokat:
Dr. Howard C. Cutler - A boldogság művészete a dalai láma.
Érdekes, tényleg megérné rászánni pár órát!Mert az élet értelme, hogy boldog légy, de ahhoz szükségesek olyan borzalmas dolgok, mint..együttérzés..jóindulatú..meg még egy pár ilyen. Enélkül nem fog menni, a nyakamat ráteszem!

művésznő4: elviszel vásárolni?

-
szaszlaci
addikt
válasz
Davidof92
üzenetére
Hahh, hát elég csóró vagyok, megnyugtatlak

Szeritnem egyszer próbáld ki, hogy ilyenre költöd el, nem lesz olyan rossz érzés, és nem fogod megbánni szeirntem
the_one_: persze, hogy nem, de érted te hogy hogy értem

proof88: mi a véleményed, nem lene előnyös neki a hosszabb haj?
-
szaszlaci
addikt
Ugyan ezt mondtam én is a másik írásában

Davidof92: könyörgöm, borotválkozz meg! 13 éves korom óta borotválkozom, igaz akor csak pihe volt, de már akkor sem volt jó. (Nem, nem vagyok kisebbségi
)
Vagy ez valami ilyen vallási dolog nálad? Nemek egy oszt. társam volt aki 18 éves koráig nem borotválkozott meg. Megtette, rá sem lehetett ismerni!
Bizony jól mondják a többiek, csajok szemében az tényleg nem "csak egy kis pihe"!Szedd le, aztán amúlj milyen jóképű leszel!!
Lesz úgy csajod, tutti! Meg önbizalmad! 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 10
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi