Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
Tök mindegy hány kiló ha egy minőségtelen szutyok...

-
Davidof92
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
yó is a kodegány.. a vargáné tápokhoz képest tényleg

Éljen a kanyóc hosszabítás, ügyesen megoldottad
-
Az igazi codegen mod az lett volna, ha átcsavarozol bele egy fsp belsőt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Davidof92
senior tag
Most mértem multival
. Egyébként tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni, de egyenlőre nincs pénzem venni egy normális 400-asat, tehát neki kell bírnia. A rövidzár védelemre gondoltál, hogy nem kapcsol le? Amúgy, meg nincs annyira sűrűn használva, általában hamarább kikapcsolom, mint hogy felmelegedne.FSP belsőm nincs, csak AT tápom van pár darab, de azok nem jók ide
. -
14adam
addikt
Szép munka,de semmi értelme ha a védelem nem kapcsol le és végig ég a kábel...
Illetve még annyit,hogy ez a táp életveszélyes és még a gépedet is megsütheti....
Még annyit,hogy a kábeleket meghosszabítottad és a kábelek ellenállása is nőt,tehát most is mérj rá multival.
Azért durva,hogy 11,8-ról felmegy 12,3-ra,megy az még tovább is csak akarni kell
Stabil egy táp az biztos 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.
Tudom, van hozzá kézügyességem meg némi tudásom. Inkább kodegány a maga 3 kilójával mint mercury/vargányé és tsa/hasonlók a 200-300 grammjukkal. Rövidzár védelem működik benne, teszteltem. Megy ám közbe a privi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)