Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
Most mértem multival
. Egyébként tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni, de egyenlőre nincs pénzem venni egy normális 400-asat, tehát neki kell bírnia. A rövidzár védelemre gondoltál, hogy nem kapcsol le? Amúgy, meg nincs annyira sűrűn használva, általában hamarább kikapcsolom, mint hogy felmelegedne.FSP belsőm nincs, csak AT tápom van pár darab, de azok nem jók ide
.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Egyébként tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni, de egyenlőre nincs pénzem venni egy normális 400-asat, tehát neki kell bírnia. A rövidzár védelemre gondoltál, hogy nem kapcsol le? Amúgy, meg nincs annyira sűrűn használva, általában hamarább kikapcsolom, mint hogy felmelegedne.