- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Gyorsabb lett, érezhetően. Zene lejátszó például nálam lépten nyomon elkezdett laggolni a gyári ROM-al ha mondjuk Market-ről elkezdtem telepíteni közben, vagy a beépített böngészővel tallózni. Itt gyakorlatilag semmi ilyen nincs. Akkor ugye a Mobilarénás tesztben is benne van a főképernyőre másodpercekig visszalépés, eddig ez sem jelentkezett ezzel a ROM-al. A másik ugye az App2SD, nincs most már a ~60MB-os limit amire programokat telepíthetsz. Illetve van még jópár egyéb optimalizáció és kiegészítő cumó ami bekerült a ROM-al: [link] Na meg nekem a T-Mobile-os színektől már herótom volt, arról nem is beszélve hogy a gyári dashboard felesen ette a memóriát mert sosem azt a nézetet használtam. A Vanilla ROM-al kaptam egy alap Android-ot ami nem eszi felesen az erőforrásokat.
Persze ez innen már egyéni preferencia kérdése hogy fontos-e. Én nem ezért raktam fel a ROM-ot elsősorban, hanem mert reméltem ez megjavul: [link] De már amúgy is szemeztem vele, mert idegesített a lomhasága a mobilnak olykor. Nem bántam meg eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest