- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Gyorsabb lett, érezhetően. Zene lejátszó például nálam lépten nyomon elkezdett laggolni a gyári ROM-al ha mondjuk Market-ről elkezdtem telepíteni közben, vagy a beépített böngészővel tallózni. Itt gyakorlatilag semmi ilyen nincs. Akkor ugye a Mobilarénás tesztben is benne van a főképernyőre másodpercekig visszalépés, eddig ez sem jelentkezett ezzel a ROM-al. A másik ugye az App2SD, nincs most már a ~60MB-os limit amire programokat telepíthetsz. Illetve van még jópár egyéb optimalizáció és kiegészítő cumó ami bekerült a ROM-al: [link] Na meg nekem a T-Mobile-os színektől már herótom volt, arról nem is beszélve hogy a gyári dashboard felesen ette a memóriát mert sosem azt a nézetet használtam. A Vanilla ROM-al kaptam egy alap Android-ot ami nem eszi felesen az erőforrásokat.
Persze ez innen már egyéni preferencia kérdése hogy fontos-e. Én nem ezért raktam fel a ROM-ot elsősorban, hanem mert reméltem ez megjavul: [link] De már amúgy is szemeztem vele, mert idegesített a lomhasága a mobilnak olykor. Nem bántam meg eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszú idő után végre beadtam a derekamat és feltettem a MoDaCo-n Paul által fejlesztett ROM-ot a Pulse-omra, amelyet...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest