- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
piroman
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. kb 2 hete feltettem a modaco rom-ot, nagyon fasza. Nem is kérdéses, hogy 2.0 vagy 2.1 után is fözött rom lesz rajta, sd kártyára telepítés lehetősége miatt is.. Szóval feltettem a rom-ot, de az Amon RA telepítése után csináltam róla backup-ot sajnos. Ne legyen vele semmi, de ha mégis, akkor nyilván így bebukok a garanciánál...
Ami a szerencsém, hogy 2 ilyen telóm is van, mert a barátnőmnek is vettünk egyet, hiszen 20e-ért ez egy vicc.. Ár/érték arányban messze ez a legjobb választás most.. Ha már csak azt nézzük, hogy wifi/gps, de ez ennél sokkal több persze.. Szóval van még egy telóm, amin még az az eredeti rom van. Kérdés, hogy ha arról nyomok egy backup-ot és azt pakolom vissza az "én" telómra, akkor az mükszik vagy a rom tartalmaz valami telefon specifikus kódot a romban, ami lebuktat pl imei szám vagy akármi..?Mondjuk így hogy végig gondoltam ez paradoxon, hiszen akkor a fözött romnál is probléma lenne ez..de azért jobb tudni a frankót
Ja a másik, hogy class 6-os sd kari van benne, normál, hogy "csak" 3-4 mb/sec-el másol(nagy fájloknál persze)? Méricskélte vele valaki vagy class 4-el?
Még egy kérdés
A metál detektor mi az istennel "detektál", amiko rfeltettem a telómra azt hittem besz@rok.. Az érzékenységet állítva egész használható kis eszközt kapunk, ami külön megvásárolva szintén jó pár ezer forint.
Szerintem rosszat ne irjon erről a cuccról senki, mert 20e-ért kb egy gps-t lehet venni, de még annál is sokkal jobb, mert sokkal gyorsabban pozicionál az a-gps... Persze lehetne jobb hangszóró, meg kicsit több ram, proci stb, de ezek a dolgok nem ennyibe kerülnek már.. Mondjuk ebből egy jobb hangszóró pár centes dolog lett volna, de a többi feledteti ezt a problémát..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest