- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Emeld ki kérlek hol írtam azt hogy szaralinux.....
Meg ha jól emlékszem annyit írtam hogy alapfelhasználóknák nem tudná kiváltani.
De én kérek elnézést, rosszul fogalmaztam. Az alapfelhasználó helyett inkább azt kellett volna írnom, hogy olyan programot használna amit mondjuk Linuxon ne tudna.Infó meg vitakultúra mellett esetleg azt is kéne tanítani, hogy fals dolgokon ne kelljen lovagolni, mert konkrétan olyan dolgokkal kezdtél el vagdalkozni amit nem is állítottam.....
-
-
callmeakos
veterán
De ez durva, ha nem túnik fel neki hogy van e net vagy sincs....
Amúgy ismerős a sztori. Egyszer próbáltam anyumat a gép elé ültetni. Katasztrófa lettAzóta semmi próbálkozás
Amúgy az a cikk ott bukott meg hogy az alternatívát a Linuxban látta az író. Az összes Linux fannak meg kéne értetni, hogy bármennyire is jó az Ubuntu meg a többi disztribúció, de úgy kompletten sosem lesz arra alkalmas hogy egy alap felhasználónál leváltsa a Windowst. Hiába ingyenes így meg úgy, tudjuk mind honnét szerválják a Windózt azok. Álszentnek meg nem kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged