- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Ez mind szép és jó, de konkrétan az USB vezérlővel is lehet gond! Azaz az alaplappal! Én még ilyenről nem hallottam, hogy az input lagg a proci/ VGA-tól lenne! Kizárt! Lehet újra kéne lenni a chipset drivert, mivel ott találhatóak az USB hubok ha jól tudom!
!!!!!Nekem is 270x-em van legújabb driver és sohasem volt problémám se AMD driverrel se egyéb komponenssel! Szerintem ott vagy a TV vagy az FCH lesz a ludas ! VAGY a WINDOWS, megbízhatatlanabb bármelyik hardver-komponensnél !
-
Dany007
veterán
No, írtam egy kollégának segítség ügyben.
A tesztmetódus a következő lenne - persze csak ha ő nem tapasztalja azokat a problémákat amiket én -, mert még egy halovány esélyt látok arra, hogy az én szemem lett túlérzékeny, de nem hinném.
Tehát ha ő mindent rendben talál, akkor átmegyek hozzá monitorral és egérrel együtt és megnézem én is. Ha én sem tapasztalom a fent említett problémáimat, akkor átrakjuk a monitort és az egeret. Így gyorsan kilehet majd szűrni hogy a monitor vagy az egér okozza-e a problémát.
Ha így is minden rendben van, akkor már csak a VGA és a proci marad egyedül.
Ebben az esetben átvinném a VGA-mat hozzá és megnéznénk azzal mi a helyzet. Ugye AMD...Semmi sem lehetetlen.
Ha az én VGA-mal is minden rendben nála, akkor áthoznánk az övét hozzánk. És kipróbálnám az én rendszeremen az övét.
Itt két lehetőség jöhet elő.
Ha minden rendben nálam az ő VGA-jával akkor egyértelműen VGA gond lesz, bár ez akkor már korábban is kijött volna. Ha az ő VGA-jával is fennáll a probléma, akkor már csak a procimmal lehet a gond. CPU limit, AMD proci, akármi... Akkor platformot váltok a p...ba!Egyvalamire nem gondoltam. A szoftveres részre, a Win7-re.. esetleg.
-
Blindmouse
senior tag
Inkább konzolportot kellett volna írnom. Általában a FOV-ot kell állítani, illetve az egérrel kapcsolatban szokott lenni hogy a függőleges és vízszintes érzékenység nem egyforma, illetve ha van mouse smooting, na azt kell kikapcsolni.
Persze én quake 3 arenaval kezdtem az egérrel irányított FPS játékokat, nem Halo-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Eléggé mission imposibble-nek érzem a dolgot, de azért megpróbálom, hátha lesz valami csodával határos megoldás.Egyszer...
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- BMW topik
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest