Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Ez mind szép és jó, de konkrétan az USB vezérlővel is lehet gond! Azaz az alaplappal! Én még ilyenről nem hallottam, hogy az input lagg a proci/ VGA-tól lenne! Kizárt! Lehet újra kéne lenni a chipset drivert, mivel ott találhatóak az USB hubok ha jól tudom! !!!!!Nekem is 270x-em van legújabb driver és sohasem volt problémám se AMD driverrel se egyéb komponenssel! Szerintem ott vagy a TV vagy az FCH lesz a ludas ! VAGY a WINDOWS, megbízhatatlanabb bármelyik hardver-komponensnél !
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
Dany007
veterán
No, írtam egy kollégának segítség ügyben.
A tesztmetódus a következő lenne - persze csak ha ő nem tapasztalja azokat a problémákat amiket én -, mert még egy halovány esélyt látok arra, hogy az én szemem lett túlérzékeny, de nem hinném.
Tehát ha ő mindent rendben talál, akkor átmegyek hozzá monitorral és egérrel együtt és megnézem én is. Ha én sem tapasztalom a fent említett problémáimat, akkor átrakjuk a monitort és az egeret. Így gyorsan kilehet majd szűrni hogy a monitor vagy az egér okozza-e a problémát.
Ha így is minden rendben van, akkor már csak a VGA és a proci marad egyedül.
Ebben az esetben átvinném a VGA-mat hozzá és megnéznénk azzal mi a helyzet. Ugye AMD... Semmi sem lehetetlen.
Ha az én VGA-mal is minden rendben nála, akkor áthoznánk az övét hozzánk. És kipróbálnám az én rendszeremen az övét.
Itt két lehetőség jöhet elő.
Ha minden rendben nálam az ő VGA-jával akkor egyértelműen VGA gond lesz, bár ez akkor már korábban is kijött volna. Ha az ő VGA-jával is fennáll a probléma, akkor már csak a procimmal lehet a gond. CPU limit, AMD proci, akármi... Akkor platformot váltok a p...ba!Egyvalamire nem gondoltam. A szoftveres részre, a Win7-re.. esetleg.
-
Blindmouse
senior tag
Inkább konzolportot kellett volna írnom. Általában a FOV-ot kell állítani, illetve az egérrel kapcsolatban szokott lenni hogy a függőleges és vízszintes érzékenység nem egyforma, illetve ha van mouse smooting, na azt kell kikapcsolni.
Persze én quake 3 arenaval kezdtem az egérrel irányított FPS játékokat, nem Halo-val.[ Szerkesztve ]
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest