- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
No, írtam egy kollégának segítség ügyben.
A tesztmetódus a következő lenne - persze csak ha ő nem tapasztalja azokat a problémákat amiket én -, mert még egy halovány esélyt látok arra, hogy az én szemem lett túlérzékeny, de nem hinném.
Tehát ha ő mindent rendben talál, akkor átmegyek hozzá monitorral és egérrel együtt és megnézem én is. Ha én sem tapasztalom a fent említett problémáimat, akkor átrakjuk a monitort és az egeret. Így gyorsan kilehet majd szűrni hogy a monitor vagy az egér okozza-e a problémát.
Ha így is minden rendben van, akkor már csak a VGA és a proci marad egyedül.
Ebben az esetben átvinném a VGA-mat hozzá és megnéznénk azzal mi a helyzet. Ugye AMD...Semmi sem lehetetlen.
Ha az én VGA-mal is minden rendben nála, akkor áthoznánk az övét hozzánk. És kipróbálnám az én rendszeremen az övét.
Itt két lehetőség jöhet elő.
Ha minden rendben nálam az ő VGA-jával akkor egyértelműen VGA gond lesz, bár ez akkor már korábban is kijött volna. Ha az ő VGA-jával is fennáll a probléma, akkor már csak a procimmal lehet a gond. CPU limit, AMD proci, akármi... Akkor platformot váltok a p...ba!Egyvalamire nem gondoltam. A szoftveres részre, a Win7-re.. esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Eléggé mission imposibble-nek érzem a dolgot, de azért megpróbálom, hátha lesz valami csodával határos megoldás.Egyszer...
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- Jövedelem
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest