Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Wow! Ez aztán komoly leírás!
Szerintem meglesz benne minden ami kell.
Én csak alaplap típusra kerestem rá, lehet azért nem találtam semmi használhatót.@DeltaPower:
Köszi,
én is az offsetet tippeltem vcore-nak, meg a most olvasott leírásban is az. Csak azért furcsa, mert ugye ez folyton változik terhelés függvényében. És ha itt beállítok egy értéket, akkor viszont az lesz a minimum érték windows alatt CPU-z-ben nézve. De nem egy az egyben.
Ugye nálam ez most 1,237v. Ha adok rá 0,006-ot ami a minimum ugrás az alaplapon, akkor a CPU-z már azt írja ki, hogy 1,5 akárhány a feszültség alapjáraton. Ezt skálázza fel a rendszer ha megemeli az órajelet.@Picike8: Köszi, meglett az eredménye!

@lapa: Egyébként igen.
Eddig direkt csak megkésve tisztítottam porszűrő rácsot, hogy egy kicsivel melegebb levegőt fújjon ki a gép.
Persze annyira nem érezhető a különbség, de 0,5 és 1 fok közötti értékkel növeli a benti hőmérsékletet. Szóval ehhez persze drága.
Bizony ez a proci is keveset fogyaszt. Alapon figyelve nem szokott ugrálni. Nem bántja egyik progi se. Tiszta Win7 van fent amúgyis. Az AI Suite program szerint alapon 3 és 6Watt között eszik a CPU. Úgyhogy ez nem rossz. És lehet hogy tényleg a többi eszköz fogyaszthat ennyit?
Van bent 2 vinyó meg 4db venti pluszban, meg egy előlapi LCD panel.
Plusz azt hiszem nem 80+-os a tápom. Ez is okozhat egy kicsi többletet a tesztekben mért eredményhez képest. De ezzel a 45Wattal is megvagyok elégedve, csak gondoltam hátha lehetne még egy picit. De most hogy mondod... Lehet hogy tényleg nincs értelme már a procit alul feszelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem meglesz benne minden ami kell.
Eddig direkt csak megkésve tisztítottam porszűrő rácsot, hogy egy kicsivel melegebb levegőt fújjon ki a gép.
Persze annyira nem érezhető a különbség, de 0,5 és 1 fok közötti értékkel növeli a benti hőmérsékletet. Szóval ehhez persze drága.