- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Egy korrekt tápnak lényegében az egész tartományban jó, és viszonylag egyenletes a hatásfoka. Viszont általánosságban mondható, hogy körülbelül 40-60% között a legjobb.
A mostani tápod is egész jó, viszont a körülményeket figyelembe véve szerintem ez lenne a legjobb választás. (persze ára az van, de legalább fanless, szóval hangja nincs
)
-
lapa
veterán
király. amúgy nem tudom mekkora a tápod, de nekem 400w zen volt, ami 80+ és az is sokat evett. ugye 20% terhelésnél 80%, azaz 80w-nál. 30-40w terhelésnél még messze nem 80+ a 80+ se, nekem is 30w gép + 10w táp volt. ritkán és amikor én néztem aranyárban találhatsz 200w körülieket, azzal esetleg fogsz 5-6w-ot. valszeg nem éri meg.
következő lépcső már a noti lesz, ha lejössz a játékról. azzal elzötyögsz 10-12w-ból képernyővel együtt. vagy valami pendrive méretű arm-os rencör egy-két év múlva, a monitor usb hubjáról hajtva.
-
lapa
veterán
márpedig úgy van, ahogy mondtam, gondolkozz rajta. az egyetlen, ami különbség lehet, ha a venti nagyobb fordulaton pörög és több áramot alakít hővé. de fix venti fordulatnál teljesen mindegy milyen melegben dolgozik a proci, pont ugyanazt az áramot fűti el.
a magasabb egyensúlyi hőmérsékletnek ehhez semmi köze.
-
lapa
veterán
úgy van értelme alulfeszelni, hogy rászánod a 2-3 órát, és akkor találsz egy stabil feszt az órajelekhez. pengeélen táncoltatni meg hetekig néhalefagyasztani felesleges. de azért a gyári általában eléggé túllőtt érték.
az mindegy letakarod-e a rácsot, attól még a gépben pont ugyanennyi hő keletkezik. hiszen minden hővé alakul, legfeljebb a wifi meg a merevlemez hangja nem a gépházon belül nyelődik el és így nem bent melegít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest