Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007
    veterán

Én is az EU mellett vagyok. De azért látszanak a hátulütői. Pl az iparunk és ezzel együtt a mezőgazdaságunk szisztematikus leépítése.
    Emlékszem általánosban tanulni kellett, hogy melyik városban milyen ipar van. A nagyobb városok mellett 5-6 kis ikon is volt. Kíváncsi vagyok ma mennyi lenne.

Amiről te beszélsz egyébként az az Európai Egyesült Államok. Ha jól tudom ezt már anno az 50-es 60-as években ajánlották Európának. Mármint, hogy hozzák létre. Valamiért azóta sem sikerült. Viszont az erő a közösségben rejlik. Szerintem is jó megoldás lenne. Csak simán az EU is, ha nem kellene leépítenünk miatta az ipart. De nyilván így jelentünk 'piacot' más országoknak.
    Persze 'cserébe' azért rengeteg EU-s pénzt kaptunk és kapunk jelenleg is. Ezt többek közt onnan is tudom, hogy rengeteg EU-s emlékeztető táblát gyárt a cégünk. Heti szinten is 5-15 közötti darabszámot. Mindegyiken több tíz vagy több százmilliós összegek szerepelnek. És ez csak egyetlen cég a sok közül akik ilyenekkel is foglalkoznak.
    Persze ha ezeknek a felét nem nyúlnák le (mert lenyúlják, volt lehetőségem belelátni), akkor mégjobb lenne. Ami szintén javítana a dolgon ha értelmes dolgokra fordítanák az összeget.
    Múltkor pl Füredi jacht kikötő valamint xy wellness szálloda nyert százmilliókat.
    Több olyan project kéne, amivel az ország fejlődik, és sok új munkahelyet teremt. Na mind1, ebbe inkább ne menjünk bele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés