- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mellesleg épp ezt mondom. Ahogy írod több tíz Mbit. De az semmi... Ha azt veszed, hogy már itthon is elterjedt, a 20Mbit-es netkapcsolat elérhető áron. Franciában pl már 3-4 éve volt fillérekért 20Mbit... És így tovább.
Most számold ki, hány júzernek kell full sávszéllel tölteni ahhoz, hogy megteljen az a 10Gbit. Mondjuk... Durván 512 felhasználó....
Tudom jól, több tíz megabitről van szó. Meg azt is, h a gerincvezetékek jóval többre is képesek. De csak elég belegondolni, mekkora balhék voltak itthon is és külföldön is a "nagyletöltőkből".
Tudom persze, nemcsak azért korlátozták nekik mert nembírta a sávszél, hanem mert akkor a szolgálltatónak is többet fizet.
De akkoris csak pár júzerről volt szó... És elég nagy balhé lett belőle... Sz.tem nemcsak a pénz volt itt a gond...
Exponenciálissan növekszik a net felhasználása viszont a technológia nem fejlődik olyan ütemben...hát nemtom... Majd meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
lo Igen, tudom, nem új dolog erről halni / írni. Sok helyen megvitatták már, én itt még nem hallottam a témáról, de...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest