- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És hogy mikortól? Változó, van akinek egy és fél évesen már átalussza az éjszakát, és van olyan is, hogy még öt évesen is rendszeresen felkel éjjel.
Sok szerencsét, egy idő után már megszokod te is az éjszakai felkelést. Az még csak a jobbik eset, ha egyszer ébred fel, de van, hogy három négy óránként. Mostantól nem nagyon lesz nyugodt alvás. Csak, ha már elég nagy lesz a baba, hogy a nagyszülőknél is eltölthet egy éjszakát. Vagy az is előfordulhat majd, hogy automatikusan felébredsz majd te is éjjel magadtól mégha a gyerek nem is ébred fel. -
Syl
nagyúr
válasz
Rommel6600 #15 üzenetére
-
puttputt
őstag
válasz
Rommel6600 #12 üzenetére
Hogyan csomagoljunk macskát
Szerintem minden tisztességes macskatartó legalább egyszer akart már macskát csomagolni.(Vagy ők maguk keresnek rá a dobozmániájukkal.
)
Továbbra is tartom, hogy a "randomizáltság" mellett nagymértékben beszámít a keresési hierarchia és az esetleges előzmények.
Valószínűleg ez a 2-3 tényező állítja össze a találati sort és nem kizárólagosan az egyik. -
7
addikt
Igen, random mázli.
Viszont ha be vagy jelentkezve, akkor meg egyrészt az előző kereséseid alapján, másrészt a keresőkifejezéseknél relevánsnak ítélt oldal[ak] (értsd: amire rákattintottál) szerint dobál fel lehetséges kulcsszavakat, találatokat, valamint hirdetéseket is.
Elég összetett az algoritmusuk, meg folyamatosan változtatják is, de marha érdekes, hogy mi mindent tudnak összehozni vele.
-
Syl
nagyúr
válasz
Rommel6600 #12 üzenetére
Ugyan ezek.
Plusz az ötödik: hogyan készítsünk atombombát. Ez tuti valami FBI csali -
Rommel6600
őstag
-
máyköl
veterán
Nekem a mikortól szóra ezt dobta ki:
"mikortól szűnik meg a passzív táppénz"
-
puttputt
őstag
Arra tudok gondolni, hogy erre és társaira kontextusra van a legnagyobb "kereslet" a "mikortól" kezdetű komplexebb, magyar ráguglizások során. (Nálam igaz nem ezt, hanem a "~ ehet a baba tojást" dobja elsőnek és további, szintén babákkal kapcsolatost
)
Már csak azért is lehet helytálló, mert a Google rendszerezési hierarchiája mindig a látogatottságra épült, ez épp miért ne?
Az a sok aggódó asszonypajtás és kialvatlan férjuram...Amúgy, most néztem rá hivatalos forrást:
[link]
Kb. hasonlóan vélekedtünk.A listás különbség oka az lehet, hogy valakinél ezt, valakinél azt nézi éppen. Nálam biztos hogy keresési többletet, mert itt végképp nincs előzmény, bejelentkezés (letiltott Gmail előzmények, nuku Facebook, stb.).
Amúgy gratulálok a jövevényhez, majd privátban szívesen fogadok részleteket+írok egy már régebb óta esedékes érdeklődőt, mikor esély nyílik rá!
-
Dany007
veterán
Akkor ahogy látom random mázli?
Tildy:
Igen van gmailem. De nem voltam bejelentkezve. Elvileg így onnan nem nézhette ki....
-
darál0w
Jómunkásember
mikortól lát a csecsemő - nálam ezt dobta...pedig csak arra voltam kíváncsi, hogy nekem is azt dobja-e mint neked.
btw most abszolut nem érdekelt, hogy mikortol lát egy csecsemő...ergo nem tud ez a google semmit
-
tildy
nagyúr
Van gmailed? Be szoktal jelentkezni rola? Akkor megtalalhatod , a dashboardon a korabbi kereseseid a webhistoryban. Azert ezt ajanlotta fel , mer korabbi kereseseid kozt gyakran szerepeltek kisgyerekkel, babaval kapcsolatos dolgok...
-
Fogalmam sincs, de ezen én is elgondolkodtam...érdekes, hogy konkrétan mintha olvasna a gondolataimban. Félek is így kicsit Androidot használni...a legdurvább a Swiftkey X, ha már itt tartunk. Automatikusan tanul, figyeli mit hogy írsz, hogyan fogalmazol (!), ha valamit először nem tud, mikor legközelebb írod, már tudja. Konkrétan néha az sms-t úgy írom, hogy egy betű után már az ajánlatokat nyomogatom, és szépen megírom magam helyett az egészet...
-
aero.
veterán
Mivel engem nem érdekelnek még ezek a dolgok, ezért az felhasználó által érdekelt dolgokat itt kizárnám. Merthogy nekem is babás dolgok jelennek meg.
Akkor viszont az van elöl, amire a legtöbben keresnek.
-
szki
őstag
Nekem ezt dobta ki, bár a gyerekeim is nagyobbak már:
-
macimeister
aktív tag
Mikortól. Most rákerestem én is és érdekesen ott a baba az elején. Pedig én elég messze állok ilyen dolgoktól. Viszont nálam is előfordult már, hogy egyből bedobta amit keresni akartam. Mondjuk én mindig be vagyok gugliba jelentkezve. Olyan 1 éve kapcsoltam ki a keresési előzményeket fiókomnál. Az már para volt mikor visszanéztem, hogy x éve hajnali 1 kor mire kerestem rá
És aki használ gmailt ott nagy az esély, hogy be is van jelentkezve mikor keres, de nem tud erről a szolgáltatásról. Nem kis zsarolást lehetne egy ilyen előzményre építeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo hogy mire gondolok?Azzal eddig is tisztában voltam, hogy a Google bizonyos szavakra tesz bizonyos suggestion-ket,...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest